En oförglömlig tjejhelg på Marstrandsön

19 april 2023
Julia Zsiga

Drömmer du om en minnesvärd och avkopplande tjejhelg på en pittoresk ö? Marstrandsön är det perfekta resmålet för dig och dina vänner, med Nautic Hotell som erbjuder enastående boende och upplevelser för en oförglömlig vistelse.

Nautic Hotell – havsnära lyx och charm

Nautic Hotell är beläget på den vackra ön Marstrandsön, en av Sveriges mest välbevarade skärgårdsidyller. Hotellet har enastående havsnära läge med fantastisk utsikt över skärgården. Här kan du och dina vänner njuta av lyxiga rum med maritim inredning som för tankarna till segling och havets äventyr.

Nautic Hotell erbjuder en rad faciliteter som garanterar en bekväm och avkopplande vistelse, såsom en inbjudande restaurang med utsökt mat, en mysig bar och en avkopplande spaavdelning. Här kan ni luta er tillbaka och njuta av god mat och dryck, samtidigt som ni tar in den vackra utsikten över Marstrandsön och dess omgivningar.

image

Aktiviteter och upplevelser på Marstrandsön

Marstrandsön erbjuder en rad spännande aktiviteter och upplevelser som kommer att göra er tjejhelg ännu mer oförglömlig. Utforska ön genom att promenera längs dess pittoreska gator, omgivna av charmiga trähus och historiska byggnader. Eller varför inte hyra cyklar och ta en tur längs kusten för att upptäcka öns vackra stränder och naturreservat?

För de äventyrslystna finns det även möjlighet att prova på segling eller kajakpaddling i den vackra skärgården. Om ni är intresserade av kultur och historia rekommenderas ett besök till det anrika Carlstens fästning, som erbjuder en fascinerande inblick i Sveriges förflutna.

Skäm bort er med spa och välbefinnande

Efter en dag fylld med aktiviteter och upplevelser är det dags att koppla av och skämma bort er på Nautic Hotells spaavdelning. Här kan ni njuta av en mängd behandlingar som är anpassade för att ge er total avkoppling och välbefinnande.

Unna er en välgörande massage, en ansiktsbehandling eller prova på någon av de olika bastuupplevelserna. Spaavdelningen har även en inomhuspool och en jacuzzi där ni kan njuta av varmt vatten medan ni blickar ut över det glittrande havet.

 

Fler nyheter